lørdag den 27. april 2013

Rollespil 90210

Historien med "Dreng der blev mobbet i skolen og ikke følte sig ordenligt accepteret!" eller "Stille pige der har følt sig overset andre steder!" er hørt næsten lige så ofte som, "Mine familie blev dræbt af orker!"

De fleste rollespillere kender følelsen af at være nederste i den sociale fødekæde, til trods for de svage sjæle er der alligevel nogle der åbenlyst føler sig bedre end andre, hvorfor dog også ligge skjul på det?
Det seneste skud på stammen er popularitet konkurrencer til rollespil, hvor elitens ukronede prinse og prinsesser kan få skulder klap og en følelsen af popularitet, fordi følelsen af at være upopulære skal alle andre da lige genleve for vores skyld.

Perlevenner, familie og kærester: Spil mesterens sitekick?

Beverly Hills temaet fortsætter med de populære sitekicks som på mirakuløs vis altid finder sig i centrum for plots, eller kan fungere som en spil mesters uofficielle sekretær, det ville på sin vis også være fint nok, hvis det ikke var fordi at de samme personer også spiller til scenarierene.
Der går dog noget i stykker inde i en når man høre en spilleder sige "Fik sat det i spil min brors karakter fik det at vide!"

Det er vel også rart at vide at nogle får noget ud af de scenarier man deltager til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar